Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@16:05:14 GMT

افزایش شدید تقاضای محافظ در پی قطعی برق

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۱۴۲۰۴

افزایش شدید تقاضای محافظ در پی قطعی برق

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حسن جابر انصاری با بیان اینکه در حال حاضر همه محافظ‌های برق تولید داخل است، اظهار کرد: قطعات، برد و مقاومت‌ها وارد می‌شود، اما در داخل برنامه ریزی و در نهایت مونتاژ و در کیلو وات‌های مختلف به بازار ارائه می‌شود. بنابراین محافظ لوازم الکترونیکی مختلف مانند تلویزیون، یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی و غیره با یکدیگر متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته وی تاکنون مازاد زیادی از محافظ در بازار وجود داشت، اما با قطعی برق تعداد زیادی از لوازم مردم در نقاط مختلف کشور سوخت و از بین رفت که هزینه تعمیر آن‌ها بسیار بالاست. بنابراین مردم ترجیح می‌دهند با قیمت کمتر یک محافظ بخرند. در چنین شرایطی به ویژه در شهرستان‌ها تقاضای خرید محافظت به شدت افزایش داشته است.  

هر محافظ را برای کالای مخصوصش بخرید

جابرانصاری با اشاره به مشکل سرمایه در گردش، افزایش هزینه‌های تولید و مشکلاتی که کرونا برای تولیدکنندگان ایجاد کرده، تصریح کرد: شهروندان حتماً باید هنگام خرید محافظ دقت کنند که آن را برای چه وسیله‌ای می‌خواهند و برای مثال محافظ مختص تلویزیون را برای یخچال فریزر استفاده نکنند، چرا که هر کدام از اینها در کیلووات‌های مختلف و با خروجی‌های مختلف تولید شده است.  

مشکل کبود قطعات به دلیل تعلل صمت و بانک مرکزی

وی در پاسخ به اینکه آیا این افزایش تقاضا، منجر به کمبود یا افزایش قیمت در بازار شده؟ گفت: برای تامین محافظ‌های صوتی تصویری مشکلی وجود ندارد، اما در برخی از انواع دیگر محافظ‌ها کمبودهایی وجود دارد. قیمت قطعات وارداتی از چین حدود ۷۰ درصد در این کشور افزایش یافته و حدود بیست شرکت تولیدکننده محافظ در ایران با مشکل کمبود قطعه مواجه هستند.  

این مقام صنفی همچنین گفت که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور مجوز واردات قطعه تعلل می‌کند، بنابراین قطعات دیر به کشور می‌رسد. در این شرایط برخی شرکت‌ها هنوز توانستند سفارش‌های ۲ تا ۳ ماه اخیر خود را تحویل دهند که علت اصلی آن کمبود قطعه است.  

وی با تاکید بر لزوم تسریع در صدور مجوز از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از طرف دیگر تامین ارز نیمایی در بانک مرکزی هم زمان زیادی می‌برد. بعد هم تهیه ۳۵ درصد تعهد به بانک مشکل ایجاد می‌کند. بنابراین بیشتر مشکلات در خود وزارتخانه هاست. پس دستورالعمل‌ها باید ساده و مانع زدایی شود.  

حداقل قیمت محافظ چقدر است؟

به گفته نایب رئیس اتحادیه صنف الکتریک تهران، حداقل قیمت  محافظ ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تومان است و برای دستگاه‌هایی مثل کولر گازی به ۲۵۰ هزار تومان هم می‌رسد.

کد خبر 614229 برچسب‌ها قطعی برق خاموشی برق

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قطعی برق خاموشی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها
  • علت تفاوت قیمت زیاد در انواع مختلف قهوه چیست؟
  • سیل در سومالی؛ ۷ کودک جان باختند
  • سیل در سومالی/ ۷ کودک جان باختند
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی