Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، داود خطیبی مدیر اجرایی یک شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت بیشتر تمرکز خود را بر روی تولید محصولات مرتبط با صنعت برق قرار داده است. یکی از این محصولات، «پایشگر فیدر» یا «پایشگر کلید قدرت» است که به عنوان یک کامپیوتر کوچک عمل می‌کند.

مدیر اجرایی این شرکت دانش‌بنیان افزود: این کالا بر روی کلیدهای قدرت قرار می‌گیرد و مانند یک محافظ از ایجاد قطعی و اختلالات در سیستم برق‌رسانی جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از صنایع، پالایشگاه‌ها و نیروگاه‌های بزرگ پست انتقال یا توزیع برق اختصاصی دارند و این محصول در چنین مکانی کاربرد دارد.

این فعال دانش‌بنیان ضمن توضیح بیشتر در زمینه ویژگی‌های فنی محصولات این شرکت، گفت: این محصول نسبت به نمونه مشابه خارجی حداقل ۳۰ درصد ارزان‌تر است. البته ما در داخل مزایای کیفی متعددی برای محصول تولیدی شرکت ایجاد کرده‌ایم. یکی از این مزیت‌ها نرم‌افزاری است که روی پایشگر فیدر قرار دارد و استفاده از هوش مصنوعی و تشخیص عیب را ممکن ساخته است.

خطیبی با اشاره به تشکیل یک گروه قوی تحقیق و توسعه در شرکت، افزود: همچنین شبکه فروش و خدمات گسترده پس از فروش و در دسترس بودن محصول، یکی دیگر از ویژگی‌های برنامه عرضه این محصول فناورانه است. یکی دیگر از محصولات شرکت در حوزه کنترل دما کاربرد دارد و ثبت اختراع نیز شده است. از این دستگاه برای کنترل دما به صورت بی‌سیم استفاده می‌شود.

خطیبی ضمن تاکید بر گسترش پروژه‌های تحقیقاتی در شرکت، گفت: با نصب این محصول روی کوره‌های صنعتی، می‌توان دما را به شکل بهینه‌تری تنظیم کرد یا از آن بر روی دستگاه‌های هواساز استفاده می‌شود. این محصول در حدود ۶۰ درصد از نمونه مشابه خارجی ارزان‌تر است.

وی همچنین بیان کرد: تا کنون موفق به اخذ تقدیرنامه از استانداری خراسان رضوی و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، شده‌ایم. در حال حاضر نیز با انجام تحقیق، سعی داریم تا محصولات بیشتری را در حوزه صنعت برق و دیگر حوزه‌ها بومی‌سازی کنیم.

کد خبر 5181747 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان هوش مصنوعی صنعت برق تحقیقات علمی ویروس کرونا واکسن کرونا حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایرانسل سورنا ستاری تراشه اینترنت موبایل فیس بوک شبکه ملی اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط

علی حسینی می‌گوید: جنگل‌های بلوط لرستان در حکم ذخایر انرژی خاورمیانه و به‌عنوان میراثی گران‌بها نه تنها می‌توانند در کاهش آلاینده‌ها، حفظ آب، تولید اکسیژن و ممانعت از فرسایش و رسوب نقش اساسی ایفا کنند بلکه با مشارکت مردم از طریق تولید فرآورده‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.
کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری روغن مستخرج از میوه درخت بلوط با اهداف دارویی (درمان زخم‌ها، کنترل دیابت، بهبود هضم و گوارش، جلوگیری از آسم، بهبود سلامت قلب، جلوگیری از آلزایمر و ضدعفونی کننده)، صنعتی (در صنایع شامپوسازی و صابون‌سازی) و تغذیه‌ای (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) را از جمله فرآورده‌های درخت و میوه بلوط عنوان می‌کند.
به گفته کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری اسانس‌گیری از میوه درخت بلوط برای تولید شیرینی، کیک، دمنوش، پماد و کرم‌های که در سلامت پوست و مو موثر هستند، همچنین تولید عصاره از برگ درخت بلوط به منظور افزایش تولید مرکبات از طریق مبارزه با باکتری گرینینگ جهشی در تولیدات کشور و بهبود وضعیت مردم به ویژه جوامع محلی ایجاد کند.
حسینی معتقد است: حفظ ذخایر ارزشمند جنگل‌های بلوط استان بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.
منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • سیلاب و تگرک محصولات کشاورزی بوشهری‌ها را تهدید می‌کند
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند